Diplomatiek Bureau van België in Caracas

België in Venezuela

Welkom op onze website!

 

U bent een Belg die onlangs naar Venezuela is verhuisd en u wilt zich inschrijven op het Diplomatiek Bureau in Caracas? U reist als toerist door Venezuela en u bent uw paspoort verloren? Dan bent u hier op het goede adres.

Deze website zal u ook op de hoogte houden van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Venezuela gelden, de actualiteit van het buitenlandse beleid van België en andere nuttige info of evenementen.

Het  Diplomatiek Bureau is gesloten van 7 tot 28 oktober.

In werkelijk noodgeval kan u de wachtdienst bereiken op het gsm-nummer +57 317 6611516

 

 

Nieuws

10 okt

Vandaag ontmoette vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders de Directeur-Generaal van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) Antonio Vitorino, in het kader van de Transatlantic Council on Migration.

10 okt

Vandaag is de Europese en Werelddag tegen de doodstraf. Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders herhaalt dat België zich sterk blijft inzetten voor de universele afschaffing van de doodstraf.

09 okt

Vicepremier en Minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Didier Reynders veroordeelt de Turkse militaire operatie in Noordoost-Syrië en roept Turkije op om deze onmiddellijk af te blazen.

09 okt

Vicepremier en minister van Buitenlandse en Europese Zaken en Defensie Didier Reynders is tevreden dat België 1.266.196 euro heeft toegekend aan het Internationale Atoomenergieagentschap (IAEA) voor de versterking van de civiele nucleaire samenwerking en de capaciteiten van de organisatie.

27 sep

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders is tevreden dat de Mensenrechtenraad in Genève vandaag een nieuwe resolutie van België over de doodstraf heeft aangenomen.